Značka: Magnusson
Velikost čtyřnožce: malý, střední, velký
Věk: dospělý
Chuť: hovězí, telecí, vepřové
Zdraví a dieta: bez omezení
Velikost pytle: Velké

Granule Magnusson Adult 14kg

Kompletní krmivo pro dospělé psy všech plemen. Magnusson propočítal vhodné dávkování tak, aby regulovalo příjem kalorií a bylo vhodné, jak pro malá, střední či velká plemena.
Značka: Magnusson
Velikost čtyřnožce: malý, střední, velký
Věk: dospělý
Chuť: hovězí, telecí, vepřové
Zdraví a dieta: bez omezení
Velikost pytle: Velké

Podrobnosti



Složení: (regionální švédské suroviny)
Čerstvé maso 44% (čerstvé hovězí a vepřové maso), grahamová mouka, čerstvá vejce, rostlinný olej a tuk (za studena lisovaný řepkový olej), čerstvé mrkve, sušená bramborová dřeň.

Deklarované jakostní znaky:
Bílkoviny 24%, tuky 12%, vláknina 3%, sacharidy (NFE) 45,5%, minerální látky (popel) 6,5% (z toho 1,3% vápníku a 1% fosforu), vlhkost 9%.

Metabolizovatelná energie: 1450 kj / 100g

Vitamíny:
Vitamin A 14 000 IE, Vitamin D 1 400 IU, Vitamin E 150 IU, Vitamin C 100 IU, kyselina L-askorbová, Thiamin B1 10mg, Riboflavin B2 12mg, B5 kyselina pantotenová 25mg, Niacin B3 60mg, Pyridoxin B6 6mg, Kyselina listová 1mg.

Stopové prvky:
Železo FE (síran železnatý) 200mg, Měď Cu (síran měďnatý) 15mg, Mangan Mn (oxid manganu) 40mg, Zinek Zn (oxid zinečnatý) 200mg, Jód I (jodičnan vápenatý) 2mg, Selen Se (seleničitan sodný) 0,2mg.
Doporučené dávkování
Dávkování: 1dl = 43g

1 - 5 kg 5 - 10 kg 10 - 20 kg 20 - 40 kg
1 - 3 dl 3 - 5 dl 5 - 8 dl 8 - 12 dl

Hodnocení

Recenze mohou vkládat pouze ověření uživatelé, nicméně není ověřeno, zda si zakoupili právě toto zboží.

hodnotil/a:
30.11.2020 | 19:16
Granulky jsou menší, tělové barvy do ruzova, extra tvrdé a suché . Pes je žere, ale stejné by už nechtěl, kdyby si mohl vybrat.

Máte dotaz?

Naše veterinářka je vám k dispozici.
Vstoupit do poradny
Magnusson

Rodinný švédský podnik produkující pečené kompletní krmivo pro psy všech plemen Magnusson original a Magnusson meat&biscuit.
Pečení krmiva je šetrná, poctivá technologie zpracování, která umožňuje využívat čerstvé suroviny a jejich přírodní vlastnosti. Jedná se o zcela ojedinělou technologii zpracování, jelikož je mnohem náročnější na výrobu, jak z časového, množstevního, nebo prostorového hlediska, proto se 99% výrobců přiklání k extrudaci.