Právě si prohlíží 3 zákazníci.
Dáreček pro Vás Dogtra ARC 1200S
Značka: Dogtra

Dogtra ARC 1200S

Dogtra 1200S je elektronický výcvikový obojek s funkcemi vibrace, dlouhý a krátký impulz v neuvěřitelných 127 stupních, který vám umožní výcvik do vzdálenosti až 1200 m. Zařízení je nabíjecí a ponořitelné do 1 m, vysílačka s oddělenými tlačítky pro každou funkci je osazena displejem. Pro výcvik 2 psů využijte sadu Dogtra 1202S.

Značka: Dogtra

Podrobnosti

Dogtra 1200S je elektronický výcvikový obojek s funkcemi vibrace, dlouhý a krátký impulz v neuvěřitelných 127 stupních, který vám umožní výcvik do vzdálenosti až 1200 m. Zařízení je nabíjecí a ponořitelné do 1 m, vysílačka s oddělenými tlačítky pro každou funkci je osazena displejem. Pro výcvik 2 psů využijte sadu Dogtra 1202S.



Dogtra 1200S je výcvikový obojek, který díky široké škále pro nastavení impulzů vhodný pro psy různých plemen a citlivosti. Jde o velmi univerzální zařízení profesionální kvality od zkušeného výrobce americké Dogtry.


Nastavení síly impulzu nabízí neuvěřitelných 127 stupňů, což znamená, že jednotlivé přechody mezi úrovněmi jsou plynulé a umožní vám upozornění pro psa mimořádně jemně vyladit. Sílu impulzu kdykoliv změníte pomocí otočného kolečka na vysílači. 



 


Možnost zvolit k upozornění dlouhý impulz vás pojistí do nečekaných krizových situací, kdy se pes nechá unést pudy a např. se pustí za zvěří, jiným psem, nebo směřuje na silnici. Dlouhý impulz je razantnější a zastaví psa, pokud nereaguje na běžně účinný stupeň korekce. Bezpečnostní pojistka zaručí, že dlouhý impulz nikdy nepřesáhne 8 vteřin bez ohledu na dobu stisknutí tlačítka.


 



Jak obojek, tak i vysílačka jsou nabíjecí a pyšní se velmi dobrou výdrží akumulátoru - při běžném používání až několik dnů. Dogtra 1200S má ergonomicky tvarovanou vysílačku s LCD displejem a velmi pohotové ovládání tlačítky pro každou funkci zvlášť


Obojek je plně vodotěsný a ponořitelný až do 1 metru. V případě, že chcete trénovat dva psy, je potřeba zakoupit sadu se dvěma přijímači Dogtra 1202S.


 



 


Dosah obojku


Dogtra 1200S vám pomůže trénovat  psa bez použití vodítka do vzdálenosti až 1200 metrů. Je tak ideální volbou pro výcvik  na dlouhé vzdálenosti, lovecké psy nebo do rukou profesionálním psovodům. Vysoká vzdálenost pro výcvik určuje tento výcvikový obojek i do terénů z horšími podmínkami.


 


Typ korekce 


Dogtra 1200S využívá jako korekci vibraci a el. impulz (krátký nebo dlouhý), který je možné nastavit ve 127 úrovních. Upozornění pro psa tak může být opravdu mimořádně jemné. Jednoduše si obojek nastavíte na míru přímo pro vašeho pejska. Sílu impulzu si můžete kdykoliv zvýšit nebo snížit pomocí otočného kolečka na vysílači. 


 


Baterie a nabíjení


Jak vysílačka, tak i přijímač jsou u Dogtry 1200S jsou osazeny  vyměnitelným a rychlonabíjecí Nikl-metal hydridovým akumulátorem o kapacitě 350mAh v příjímači a 400mAh ve vysílačce. Vydrž vysílačky i samotného obojku se v provozu pohybuje okolo 3 až 7 dní. Obojek i vysílačku nabijete během 2 hodin.


 


Vodotěsnost 


Dogtra 1200S je dodávána s vodotěsným a krátkodobě ponořitelným přijímačem až do 1 metru. Je tak ideální volbou pro trénink psů ve vodě nebo extrémních podmínkách (les, bahno). Vysílačka u Dogtry 1200S je vodotěsná, ne však ponořitelná.


 


Počet psů 


Dogtru 1200S je pouze pro jednoho psa. Pokud potřebujete výcvikový obojek pro dva psy, je nutné si zakoupit model Dogtra 1202S


 


 


Displej 


Dogtra 1200S má kvalitní podsvícený LCD displej, díky kterému můžete psa trénovat jak ve dne, tak i  v noci. Na displeji máte zobrazenou sílu impulzu a ukazatel stavu nabití a vybití baterie. 


 



Délka obojku


Dogtra 1210 NCP má velmi pevný a kvalitní obojek vyrobený z plastu. Pejskovi nedělá jeho nošení problém a dobře drží na krku. Délka obojku je nastavitelná od 20 až do 70 cm. 


 



Váha a rozměry


Vysílačka má šířku 4cm, výšku 11,2cm, hloubku 3cm a její váha je 122 gramů. Přijímač má šířku 5,8cm, výšku 3cm, hloubku 4,2cm a jeho váha je 90 gramů. 


 


 

Hodnocení

Recenze mohou vkládat pouze ověření uživatelé, nicméně není ověřeno, zda si zakoupili právě toto zboží.

Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.