od 271 Kč
Česnekové tablety
Značka: NutriHorse
Věk: dospělý
Velikost balení: 1 kg, 500 g

Česnekové tablety

Doplňkové krmivo pro koně ve formě tablet s přídavkem česneku a pivovarských kvasnic.
Značka: NutriHorse
Věk: dospělý
Velikost balení: 1 kg, 500 g
Skladem
od 206 Kč
od 271 Kč
-24 %

Podrobnosti

Tablety s přídavkem česneku a pivovarských kvasnic doplňkové krmivo pro koně. Česnekové tablety mají při dlouhodobém užívání (alespoň 14 dní) repelentní účinek. Při pocení kůň odpuzuje mouchy. Příznivé účinky česneku na organismus se projevují také lepším příjmem potravy, trávením a regulací procesů látkové výměny. Vytváří nepříznivé podmínky pro střevní parazity, má baktericidní účinky, vhodně působí na prevenci zánětlivých stavů, působí antiskleroticky (stárnoucí a stará zvířata), apod. Na česnek jsou téměř všechna zvířata pozitivně vnímavá, česnek stimuluje a podporuje příjem krmiva svými dietetickými vlastnostmi, což se projevuje na celkovém stavu zvířat. Tablety jsou zpravidla bez problémů přijímány.

Hodnocení

Recenze mohou vkládat pouze ověření uživatelé, nicméně není ověřeno, zda si zakoupili právě toto zboží.

Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.

Máte dotaz?

Naše veterinářka je vám k dispozici.
Vstoupit do poradny
NutriHorse


Vývoj receptur

Receptury doplňkových krmiv Nutri Horse jsou sestaveny na základě živinových parametrů objemné píce v České republice a v souladu s posledními informacemi z oblasti výzkumu a vývoje výživy a krmení koní. Stále se snažíme o vylepšování jejich složení s ohledem na zkušenosti našich zákazníků a jejich koní.

Výrobce

Doplňková krmiva NutriHorse Müsli jsou vyráběna předním privátním holandským výrobcem, který má s výrobou müsli mnohaleté zkušenosti, které se odráží na kvalitě výsledného krmiva. Doplňková vitaminominerální doplňky Nutri Horse vyrábíme přímo v České Republice, kde má výroba našich vitaminových přípravků dlouholetou tradici.

Výroba

Při výrobě doplňkových krmiv Nutri Horse jsou využívány nejmodernější technologické postupy, které zajišťují požadované zpracování vstupních surovin a tím vysokou kvalitu krmiv s ohledem na jejich stravitelnost, využitelnost a zdravotní nezávadnost.